Over BlijGezond

De website BlijGezond is een initiatief van een enthousiasteling op het gebied van gezondheid, beweging, zwangerschap en opvoeding.

Oprichting BlijGezond

In juni 2013 werd de website Kind & Gezin opgericht, met als doel het delen van kennis en informatie over zwangerschap. Later werd deze informatie uitgebreid naar baby, kind, opvoeding en lifestyle. In 2015 werd de website in een nieuw jasje gestoken. Omdat de naam niet meer bij de doelstelling paste, werd Kind & Gezin in 2019 overgezet naar BlijGezond (blijgezond.nl). Helaas missen we nog een hoop artikelen en ontbreekt het ons aan tijd om ze direct allemaal over te zetten. Work in progress.

Toekomstvisie

Deze website blijft elk jaar groeien. Dat is mooi, want zo weten we dat we anderen helpen met het vinden van (achtergrond)informatie. Onze toekomstvisie? We willen niet perse de grootste worden. Wél willen we de meest uitgebreide informatie aan alle geïnteresseerden bieden.

Adverteren

Bedrijven en ervaringsdeskundigen die hun kennis via deze website willen delen, een samenwerkingsverband aan willen gaan óf willen adverteren, kunnen zich melden.

Bloggers

We zijn niet meer op zoek naar bloggers.

Over de publicatiedata

Eind 2017 zijn we van CSM veranderd en halverwege 2019 van domeinnaam. Dit heeft ertoe geleid dat alle artikelen die sinds 2013 geschreven zijn, een nieuwe publicatiedatum hebben gekregen.